Connect with us
Advertisement

NEWS

Salman Khan’s Radhe Movie Released On OTT Platform ZEE5 In India

Published

on

Salman Khan's Radhe Movie Released On OTT Platform ZEE5 In India
Advertisement

Radhe Movie released on OTT platform ZEE5 in India, as Radhe movie was the most awaited movie which released on 13, May 2021 coinciding with Eid al-Fitr.

Radhe: Your Most Wanted Bhai stars Salman Khan, Disha Patani, Randeep Hooda, and Jackie Shroff and is produced by Salman Khan, Sohail Khan, Atul Agnihotri, and Zee Studios.

Radhe: Your Most Wanted Bhai is directed by Prabhu Deva an Indian dance choreographer, film director, producer.

The movie was scheduled to release on 22, May 2020, but postponed due to the COVID19 pandemic, and released on 13th May 2021 on the occasion of Eid.

Advertisement

Radhe: Your Most Wanted Bhai Movie Storyline:

The story revolves around the uncontrolled usage of drugs in our society and how it affects our youth. Radhe (Salman Khan) undercover police officer is a tough cop with a kind heart and a dashing personality, he does things usually in his way to restore justice in society. His job in this movie is to clean the street from drugs and save the youth from the drugs and restore peace in society.

Also Watch: The Family Man Season 1 Web Series

Radhe: Your Most Wanted Bhai Collection list (in rupees):

India Box Office Collection (Lifetime)0.006 cr (in Rupees)
Overseas Box Office Collection2.08M (in USD)
Worldwide Gross Box Office Collection15.21 cr (in Rupees)
UAE Box Office Collection519,000 (in AED)
USA Box Office Collection201,679 (in USD)

Radhe Movie Cast:

NameAs
Salman KhanRadhe, Undercover police officer
Disha PataniDiya Abhyankar
Randeep HoodaRana
Jackie ShroffACP Avinash Abhyankar, Diya’s Brother
Sudhanshu PandeyDilawar
Megha AkashNikisha
Bharat SrinivasanSarvesh
Gautam GulatiGirgit
Govind NamdevI.G Ramesh Patil
Pravin TardeDagdu Dada
Darshan JariwalaD.I.G
Siddhartha JadhavRanjeet Mawani
Arjun KanungoMansoor
Ihana DhillonMansoor’s Wife
Shawar AliVipul Shah
Vishwajeet PradhanACP Arjun

Radhe Movie Trailer:

Visit the link to watch the trailer- https://www.youtube.com/watch?v=zPl7y5yBzuo

Get the latest notification of movies, web series, tv shows only on thegadgetbaba.com

Advertisement

NEWS

Amazon Quiz Answers Today 13 June 2021 Win 10000 Pay Balance

Published

on

Amazon Quiz Answers Today 13 June 2021 Win 10000 Pay Balance
Advertisement

Here you will find Amazon Quiz Answers Today, submit the right answers for the amazon quiz, and win a 10000 pay balance on 13 June 2021. If you will play today’s quiz you will enter the amazon quiz 13 June lucky draw to win the 10000 pay balance.

In fact, one of our readers has won the Prize by playing Amazon Daily Quiz on 7 June 2021. The answers are 100% correct. So, you’re finally ready to win some exciting prizes from Amazon. You may be familiar with our website that shows All Quiz answers super fast.

How To Play Amazon Quiz 13 June?

Firstly, To participate in the Amazon Daily Quiz Time, you need to follow these simple steps:

  1. First, download the Amazon app from Google Play Store or Store Play Store.
  2. Now login or sign up on the Amazon app with your mobile number or email id and password.
  3. Advertisement
  4. Then find Funzone on the search bar and click on it.
  5. Now you will see the Daily Quiz Time Banner that is valid for 24-hours only.
  6. Answer the five questions correctly.
  7. Advertisement
  8. Congratulations !! You deserve to Win ₹10,000.

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 18th June Win 25000 Pay Balance

Updating Time: 12.01 AM 

Q1: As The Chief Minister Of Which the State Of India Did Pinarayi Vijayan Take Oath In May 2021?

Answer: 1 (C) Kerala

Q2: Under The ‘International Climate Plan,’ Which Nation Announced That It Will Double Its Annual Public Climate Finance To Developing Countries?

Answer 2: (A) USA

Q3: Who Recently Won His 12th Barcelona Open, One Of The Most Important Events In Spanish Tennis?

Answer 3: (B) Rafael Nadal

Q4: In Which 2007 Film, Did This Animal Dream Of Becoming A Chef In Spite Of The Disapproval Of His Family And The Prejudice Of Humans?

Answer 4: (D) Ratatouille

Q5: This Picture Shows An Event That Took Place At Which Of These Places?

Answer 5: (C) Bikini Atoll

Amazon Quiz Answers Today 11 June 2021

Q1: National Anti-Terrorism Day is observed every year on 21st May on whose death anniversary?
Ans: Rajiv Gandhi

Q2: Which auto major has launched Ioniq, its e-vehicle brand with the first model named ‘5’?
Ans: Hyundai

Q3: Which team was the first in IPL 2021 to have players testing positive, finally leading to the suspension of the season?
Ans: KKR

Q4: With which festival do we connect decorative chocolate eggs like these?
Ans: Easter

Q5: Which mythical country in South America was believed to be rich in this material?
Ans: El Dorado

Amazon Quiz Answers Today 10 June 2021

Q1. How many action benefits does Harpic Power Fresh 6 have?
Ans: 6

Q2. Where will you place Harpic Power Fresh in your Toilet?
Ans: In the bow

Q3. What statements are true about Harpic Power Fresh 6?
Ans: All of the Above

Q4. Harpic Power Fresh 6 gives a long-lasting pleasant fragrance?
Ans: True

Q5. How long does Harpic Power Fresh 6 last?
Ans: 4 weeks

Amazon Guess the Movie Quiz Answers:

Q1. Guess the movie from the following: Aaj mere paas gaadi hai, bungla hai, paisa hai… tumhare paas kya hai? Mere paas, mere paas… Maa hai.
Ans: Deewar

Q2. Guess the movie from the following: Tareekh pe tareekh
Ans: Damini

Q3. Guess the movie from the following: Humari choriya, choro se Kam hai kya
Ans: Dangal

Q4. Guess the movie from the following: I’m going to make him an offer he can’t refuse
Ans: The Godfather

Q5. Guess the movie from the following: May the Force be with you.
Ans: Star Wars

Q6. Guess the movie from the following: I’m the king of the world!
Ans: Titanic

Visit MİNECRAFT V1.17.10.22 / 1.17.0.02 FULL APK (BETA / FİNAL)

Amazon Quiz Answers Today 7 June 2021

Question 1- The first unit of the indigenously built ALH Mk III aircraft was recently commissioned into which of these forces?

Answer 1: Indian Navy

Question 2: The government of the UK is exploring the possibility of creating which new digital currency?

Answer 2 –  BritCoin

Question 3: Charles Geschke, Adobe’s co-founder who passed away recently, aided the development of which widely used technology?

Answer 3 – PDF

Question 4: Which of these is NOT true about this country?

Answer 4 – Largest Country by Area

Question 5: Identify this fish-eating mammal.

Answer 5 – Otter

Advertisement
Continue Reading
Advertisement

Trending