Connect with us
Advertisement

NEWS

PUBG Mobile India Pre Registration: Registration For Battlegrounds Mobile India Is Live On Google Play Store

Published

on

PUBG Mobile India Pre Registration: Registration For Battlegrounds Mobile India Is Live On Google Play Store
Advertisement

PUBG Mobile India now as Battlegrounds Mobile India: The wait is over, BATTLEGROUNDS MOBILE INDIA pre-registration is in way. LIVE NOW registration for the hoped-for game. Registering for a game on Google Play Store might be used by PUBG players. There is presently no information on whether iOS users will be allowed to pre-register, for Android users exclusively.

Step by step guide on how to register for BATTLEGROUNDS MOBILE INDIA:

Advertisement

Step 1: Open your Google Play Store and search for PUBG mobile India or BATTLEGROUNDS MOBILE INDIA on your Android smartphone or you can just click on the link given below-

Advertisement

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pubg.imobile

Step 2: Click on Pre-Register button.

You are now pre-registered in the Battlegrounds Mobile India. After the game is published in India, you will get the prizes for pre-registration. If the version is not supported, or no pre-registration option is available, you can only wait for the official pre-registration to start.

So what do you expect to pre-register the game and be the first to obtain the game to investigate the issues first and give feedback. The game is about winning therefore you have to try more than just fighting in order to win the game. In this struggle for the Royal game, we are constantly looking forward to hearing players comments, and to bringing in material that players enjoy to their favorite mobile game through details of monthly new releases, and world – class partnerships.

BATTLEGROUNDS MOBILE INDIA is designed especially for Indian gamers and includes distinctive gaming events that are particular to India. India will have particular outfits and features in the match, India will have its own eSport ecosystem with regular events and competition.

Additional Information:

  • Updated- 27/Apr/2021
  • Size- Varies with device
  • Content Rating- 18+
  • Offered By- Krafton, Inc
  • Current Version- Varies with device
  • Permissions Required- Microphone, Storage, Device and App History, and more.
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NEWS

Amazon Quiz Answers Today 13 June 2021 Win 10000 Pay Balance

Published

on

Amazon Quiz Answers Today 13 June 2021 Win 10000 Pay Balance
Advertisement

Here you will find Amazon Quiz Answers Today, submit the right answers for the amazon quiz, and win a 10000 pay balance on 13 June 2021. If you will play today’s quiz you will enter the amazon quiz 13 June lucky draw to win the 10000 pay balance.

In fact, one of our readers has won the Prize by playing Amazon Daily Quiz on 7 June 2021. The answers are 100% correct. So, you’re finally ready to win some exciting prizes from Amazon. You may be familiar with our website that shows All Quiz answers super fast.

How To Play Amazon Quiz 13 June?

Firstly, To participate in the Amazon Daily Quiz Time, you need to follow these simple steps:

  1. First, download the Amazon app from Google Play Store or Store Play Store.
  2. Now login or sign up on the Amazon app with your mobile number or email id and password.
  3. Advertisement
  4. Then find Funzone on the search bar and click on it.
  5. Now you will see the Daily Quiz Time Banner that is valid for 24-hours only.
  6. Answer the five questions correctly.
  7. Advertisement
  8. Congratulations !! You deserve to Win ₹10,000.

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 18th June Win 25000 Pay Balance

Updating Time: 12.01 AM 

Q1: As The Chief Minister Of Which the State Of India Did Pinarayi Vijayan Take Oath In May 2021?

Answer: 1 (C) Kerala

Q2: Under The ‘International Climate Plan,’ Which Nation Announced That It Will Double Its Annual Public Climate Finance To Developing Countries?

Answer 2: (A) USA

Q3: Who Recently Won His 12th Barcelona Open, One Of The Most Important Events In Spanish Tennis?

Answer 3: (B) Rafael Nadal

Q4: In Which 2007 Film, Did This Animal Dream Of Becoming A Chef In Spite Of The Disapproval Of His Family And The Prejudice Of Humans?

Answer 4: (D) Ratatouille

Q5: This Picture Shows An Event That Took Place At Which Of These Places?

Answer 5: (C) Bikini Atoll

Amazon Quiz Answers Today 11 June 2021

Q1: National Anti-Terrorism Day is observed every year on 21st May on whose death anniversary?
Ans: Rajiv Gandhi

Q2: Which auto major has launched Ioniq, its e-vehicle brand with the first model named ‘5’?
Ans: Hyundai

Q3: Which team was the first in IPL 2021 to have players testing positive, finally leading to the suspension of the season?
Ans: KKR

Q4: With which festival do we connect decorative chocolate eggs like these?
Ans: Easter

Q5: Which mythical country in South America was believed to be rich in this material?
Ans: El Dorado

Amazon Quiz Answers Today 10 June 2021

Q1. How many action benefits does Harpic Power Fresh 6 have?
Ans: 6

Q2. Where will you place Harpic Power Fresh in your Toilet?
Ans: In the bow

Q3. What statements are true about Harpic Power Fresh 6?
Ans: All of the Above

Q4. Harpic Power Fresh 6 gives a long-lasting pleasant fragrance?
Ans: True

Q5. How long does Harpic Power Fresh 6 last?
Ans: 4 weeks

Amazon Guess the Movie Quiz Answers:

Q1. Guess the movie from the following: Aaj mere paas gaadi hai, bungla hai, paisa hai… tumhare paas kya hai? Mere paas, mere paas… Maa hai.
Ans: Deewar

Q2. Guess the movie from the following: Tareekh pe tareekh
Ans: Damini

Q3. Guess the movie from the following: Humari choriya, choro se Kam hai kya
Ans: Dangal

Q4. Guess the movie from the following: I’m going to make him an offer he can’t refuse
Ans: The Godfather

Q5. Guess the movie from the following: May the Force be with you.
Ans: Star Wars

Q6. Guess the movie from the following: I’m the king of the world!
Ans: Titanic

Visit MİNECRAFT V1.17.10.22 / 1.17.0.02 FULL APK (BETA / FİNAL)

Amazon Quiz Answers Today 7 June 2021

Question 1- The first unit of the indigenously built ALH Mk III aircraft was recently commissioned into which of these forces?

Answer 1: Indian Navy

Question 2: The government of the UK is exploring the possibility of creating which new digital currency?

Answer 2 –  BritCoin

Question 3: Charles Geschke, Adobe’s co-founder who passed away recently, aided the development of which widely used technology?

Answer 3 – PDF

Question 4: Which of these is NOT true about this country?

Answer 4 – Largest Country by Area

Question 5: Identify this fish-eating mammal.

Answer 5 – Otter

Advertisement
Continue Reading
Advertisement

Trending