Connect with us
Advertisement

NEWS

Kho Kho Movie 2021 Leaked Online By Tamilrockers For Free Download

Published

on

Kho Kho Movie 2021 Leaked Online By Tamilrockers For Free Download
Advertisement

Kho Kho Movie: Kho kho movie is an Indian Malayalam sports drama movie, directed by Rahul Riji Nair, it is also written by Rahul Riji Nair. It stars Rajisha Vijayan, who is also the lead actress of the movie.

It is released on the 14th of April 2021, marketing of this movie is done by some superstars of Mollywood, like its first-ever poster released by the Indian actor, producer, playback singer Mohanlal, and the official trailer was presented by another superstar of Mollywood who is Mammootty. On a brief description, the marketing of the movie was quite good.

Advertisement
Advertisement

Kho Kho Movie Full Details

  • Movie Name: Kho Kho
  • Cast: Rajisha Vijayan, Mamitha Baiju, Venkatesh VP, and Ranjit Shekar Nair
  • Genre: Sports Darma
  • Director: Rahul Riji Nair
  • Produced by: First Print Studios
  • Cinematography: Tobin Thomas
  • Editor: Christy Sebastian
  • Music: Sidhartha Pradeep
  • Release Date: 14, April 2021
  • Language: Malayalam

 

Kho Kho Game

It is an amazing movie and released in theaters but withdrawn due to coronavirus and on the other hand, this movie is leaked by some pirated website such as Moviesda, Tamilrockers, Movierulz, Filmywap, Kuttymovies, Filmzilla, Isaimini, PocketTV, Telegram, and more, some of these websites is very badly known for piracy.

Kho Kho Movie

Kho Kho movie also became the victim of piracy somehow, but the movie earns a positive review from the viewers and its trailer got an amazing 1 million views on youtube.

DISCLAIMER: We request you to watch movies on OTT platforms such as Amazon Prime Video, Netflix, ZEE5, Hotstar, Sony Liv, and there are many more. You can avail 1-month free trial on some of these and can pick one which you like the most. Do not support or use pirated websites such as Tamilrockers, movierulz, filmywap, Kuttymovies, Filmzilla, Isaimini, PocketTV, Some channels on telegram, or please do not visit these type of website, we highly recommend you to always prefer OTT platforms over these pirated website.

Advertisement

NEWS

Amazon Quiz Answers Today 13 June 2021 Win 10000 Pay Balance

Published

on

Amazon Quiz Answers Today 13 June 2021 Win 10000 Pay Balance
Advertisement

Here you will find Amazon Quiz Answers Today, submit the right answers for the amazon quiz, and win a 10000 pay balance on 13 June 2021. If you will play today’s quiz you will enter the amazon quiz 13 June lucky draw to win the 10000 pay balance.

In fact, one of our readers has won the Prize by playing Amazon Daily Quiz on 7 June 2021. The answers are 100% correct. So, you’re finally ready to win some exciting prizes from Amazon. You may be familiar with our website that shows All Quiz answers super fast.

How To Play Amazon Quiz 13 June?

Firstly, To participate in the Amazon Daily Quiz Time, you need to follow these simple steps:

  1. First, download the Amazon app from Google Play Store or Store Play Store.
  2. Now login or sign up on the Amazon app with your mobile number or email id and password.
  3. Advertisement
  4. Then find Funzone on the search bar and click on it.
  5. Now you will see the Daily Quiz Time Banner that is valid for 24-hours only.
  6. Answer the five questions correctly.
  7. Advertisement
  8. Congratulations !! You deserve to Win ₹10,000.

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 18th June Win 25000 Pay Balance

Updating Time: 12.01 AM 

Q1: As The Chief Minister Of Which the State Of India Did Pinarayi Vijayan Take Oath In May 2021?

Answer: 1 (C) Kerala

Q2: Under The ‘International Climate Plan,’ Which Nation Announced That It Will Double Its Annual Public Climate Finance To Developing Countries?

Answer 2: (A) USA

Q3: Who Recently Won His 12th Barcelona Open, One Of The Most Important Events In Spanish Tennis?

Answer 3: (B) Rafael Nadal

Q4: In Which 2007 Film, Did This Animal Dream Of Becoming A Chef In Spite Of The Disapproval Of His Family And The Prejudice Of Humans?

Answer 4: (D) Ratatouille

Q5: This Picture Shows An Event That Took Place At Which Of These Places?

Answer 5: (C) Bikini Atoll

Amazon Quiz Answers Today 11 June 2021

Q1: National Anti-Terrorism Day is observed every year on 21st May on whose death anniversary?
Ans: Rajiv Gandhi

Q2: Which auto major has launched Ioniq, its e-vehicle brand with the first model named ‘5’?
Ans: Hyundai

Q3: Which team was the first in IPL 2021 to have players testing positive, finally leading to the suspension of the season?
Ans: KKR

Q4: With which festival do we connect decorative chocolate eggs like these?
Ans: Easter

Q5: Which mythical country in South America was believed to be rich in this material?
Ans: El Dorado

Amazon Quiz Answers Today 10 June 2021

Q1. How many action benefits does Harpic Power Fresh 6 have?
Ans: 6

Q2. Where will you place Harpic Power Fresh in your Toilet?
Ans: In the bow

Q3. What statements are true about Harpic Power Fresh 6?
Ans: All of the Above

Q4. Harpic Power Fresh 6 gives a long-lasting pleasant fragrance?
Ans: True

Q5. How long does Harpic Power Fresh 6 last?
Ans: 4 weeks

Amazon Guess the Movie Quiz Answers:

Q1. Guess the movie from the following: Aaj mere paas gaadi hai, bungla hai, paisa hai… tumhare paas kya hai? Mere paas, mere paas… Maa hai.
Ans: Deewar

Q2. Guess the movie from the following: Tareekh pe tareekh
Ans: Damini

Q3. Guess the movie from the following: Humari choriya, choro se Kam hai kya
Ans: Dangal

Q4. Guess the movie from the following: I’m going to make him an offer he can’t refuse
Ans: The Godfather

Q5. Guess the movie from the following: May the Force be with you.
Ans: Star Wars

Q6. Guess the movie from the following: I’m the king of the world!
Ans: Titanic

Visit MİNECRAFT V1.17.10.22 / 1.17.0.02 FULL APK (BETA / FİNAL)

Amazon Quiz Answers Today 7 June 2021

Question 1- The first unit of the indigenously built ALH Mk III aircraft was recently commissioned into which of these forces?

Answer 1: Indian Navy

Question 2: The government of the UK is exploring the possibility of creating which new digital currency?

Answer 2 –  BritCoin

Question 3: Charles Geschke, Adobe’s co-founder who passed away recently, aided the development of which widely used technology?

Answer 3 – PDF

Question 4: Which of these is NOT true about this country?

Answer 4 – Largest Country by Area

Question 5: Identify this fish-eating mammal.

Answer 5 – Otter

Advertisement
Continue Reading
Advertisement

Trending