Connect with us
Advertisement

NEWS

Amazon Quiz Answers Today 13 June 2021 Win 10000 Pay Balance

Published

on

Amazon Quiz Answers Today 13 June 2021 Win 10000 Pay Balance
Advertisement

Here you will find Amazon Quiz Answers Today, submit the right answers for the amazon quiz, and win a 10000 pay balance on 13 June 2021. If you will play today’s quiz you will enter the amazon quiz 13 June lucky draw to win the 10000 pay balance.

In fact, one of our readers has won the Prize by playing Amazon Daily Quiz on 7 June 2021. The answers are 100% correct. So, you’re finally ready to win some exciting prizes from Amazon. You may be familiar with our website that shows All Quiz answers super fast.

How To Play Amazon Quiz 13 June?

Firstly, To participate in the Amazon Daily Quiz Time, you need to follow these simple steps:

  1. First, download the Amazon app from Google Play Store or Store Play Store.
  2. Now login or sign up on the Amazon app with your mobile number or email id and password.
  3. Advertisement
  4. Then find Funzone on the search bar and click on it.
  5. Now you will see the Daily Quiz Time Banner that is valid for 24-hours only.
  6. Answer the five questions correctly.
  7. Advertisement
  8. Congratulations !! You deserve to Win ₹10,000.

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 18th June Win 25000 Pay Balance

Updating Time: 12.01 AM 

Q1: As The Chief Minister Of Which the State Of India Did Pinarayi Vijayan Take Oath In May 2021?

Answer: 1 (C) Kerala

Q2: Under The ‘International Climate Plan,’ Which Nation Announced That It Will Double Its Annual Public Climate Finance To Developing Countries?

Answer 2: (A) USA

Q3: Who Recently Won His 12th Barcelona Open, One Of The Most Important Events In Spanish Tennis?

Answer 3: (B) Rafael Nadal

Q4: In Which 2007 Film, Did This Animal Dream Of Becoming A Chef In Spite Of The Disapproval Of His Family And The Prejudice Of Humans?

Answer 4: (D) Ratatouille

Q5: This Picture Shows An Event That Took Place At Which Of These Places?

Answer 5: (C) Bikini Atoll

Amazon Quiz Answers Today 11 June 2021

Q1: National Anti-Terrorism Day is observed every year on 21st May on whose death anniversary?
Ans: Rajiv Gandhi

Q2: Which auto major has launched Ioniq, its e-vehicle brand with the first model named ‘5’?
Ans: Hyundai

Q3: Which team was the first in IPL 2021 to have players testing positive, finally leading to the suspension of the season?
Ans: KKR

Q4: With which festival do we connect decorative chocolate eggs like these?
Ans: Easter

Q5: Which mythical country in South America was believed to be rich in this material?
Ans: El Dorado

Amazon Quiz Answers Today 10 June 2021

Q1. How many action benefits does Harpic Power Fresh 6 have?
Ans: 6

Q2. Where will you place Harpic Power Fresh in your Toilet?
Ans: In the bow

Q3. What statements are true about Harpic Power Fresh 6?
Ans: All of the Above

Q4. Harpic Power Fresh 6 gives a long-lasting pleasant fragrance?
Ans: True

Q5. How long does Harpic Power Fresh 6 last?
Ans: 4 weeks

Amazon Guess the Movie Quiz Answers:

Q1. Guess the movie from the following: Aaj mere paas gaadi hai, bungla hai, paisa hai… tumhare paas kya hai? Mere paas, mere paas… Maa hai.
Ans: Deewar

Q2. Guess the movie from the following: Tareekh pe tareekh
Ans: Damini

Q3. Guess the movie from the following: Humari choriya, choro se Kam hai kya
Ans: Dangal

Q4. Guess the movie from the following: I’m going to make him an offer he can’t refuse
Ans: The Godfather

Q5. Guess the movie from the following: May the Force be with you.
Ans: Star Wars

Q6. Guess the movie from the following: I’m the king of the world!
Ans: Titanic

Visit MİNECRAFT V1.17.10.22 / 1.17.0.02 FULL APK (BETA / FİNAL)

Amazon Quiz Answers Today 7 June 2021

Question 1- The first unit of the indigenously built ALH Mk III aircraft was recently commissioned into which of these forces?

Answer 1: Indian Navy

Question 2: The government of the UK is exploring the possibility of creating which new digital currency?

Answer 2 –  BritCoin

Question 3: Charles Geschke, Adobe’s co-founder who passed away recently, aided the development of which widely used technology?

Answer 3 – PDF

Question 4: Which of these is NOT true about this country?

Answer 4 – Largest Country by Area

Question 5: Identify this fish-eating mammal.

Answer 5 – Otter

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NEWS

MİNECRAFT V1.17.10.22 / 1.17.0.02 FULL APK (BETA / FİNAL)

Published

on

Advertisement

Minecraft v1.17.10.20 FULL APK, hayatta kalma, açık dünya ve macera türündeki oyunlarını seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını MOJANG stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız küpten karakter ile bulunduğunuz açık dünya yeni bölgeleri keşfetmek, düşmanlarınıza karşı savaşmak ve hayatta kalmaktır. Minecraft v1.17.10.22 sürümü BETA olarak sunulmuştur, saksı ve çiçekler eklenmiş olup onlarca hata için düzenleme yapılmıştır. Minecraft 1.17.0.02 sürümü FİNAL olarak sunulmuştur, 1.17 ile gelen tüm ana yenilikleri barındırır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Köylüler, hayvanlar ve tehlikeli düşmanlar sizleri bekliyor. Minecraft Play Store’da 68.99TL’dir, 4.120.000’den fazla indirilmiştir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. Watch Skater Girl Movie (2021) on Netflix.

Advertisement

Bilgilendirme : Konuya hem beta hem de final sürümlerini ekledim. Final sürümde sunuculara giriş yapabilirsiniz.

Advertisement

KURULUMU

Minecraft Pocket Edition v1.17.10.22 FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

ÖLÜMSÜZLÜK HİLESİ YOKTUR.

Ayrıştırma hatası düzeltilmiştir.

Minecraft Pocket Edition v1.0.5.0 sürümünde eklenen Command Block kullanabilmek için yazışma kısmına “/give @p command_block 64” yazınız, blok envantere gelecektir.

UYARI : oyunu en yeni özelliklerle oynamak için, yeni dünya oluştururken veya eski dünyanızı düzenlerken yan menüdeki oluştur butonun altındaki oyun kısmından aşağıya inin ve Denemeler bölümü altındaki özellikleri aktif hale getirin.

Harita kurarken can’t be opened hatası alıyorsanız, oyunun ayarlar kısmında profil sekmesine gelin (Settings / Profile) “File Storage Location” bölümünü External olarak seçin ve oyunu kapatıp açın, sorun düzelecektir.

UYARI : oyun açılışta kapanıyorsa games/com.mojang/minecraftpe/ klasörü içindekileri silip oyunu tekrar açın büyük ihtimalle sorunsuz çalışacaktır.

UYARI : minecraftWorlds klasörünü sakın silmeyin aksi halde tüm oluşturduğunuz Minecraft evrenleri kaybolur.

İNDİRMELER HAKKINDA

Bilgilendirme 1 : cloud.mail.ru üzerinden dosya indirirken bazı internet tarayıcılarında yeni sekme açılıyor Mail.ru kaynaklı geçici bir sorundur, bunu önlemek yada en azından dosyaları indirebilmek için aşağıdaki butondan videoyu izlemeniz yeterli olacaktır. (ayrıca yedek linkleri de kullanabilirsiniz)

Bilgilendirme 2 : Bazen “Bilinmeyen bir hata nedeniyle xxxx-androidoyunclub.apk dosyası indirilemedi.” hatası alıyorsanız indirme sayfasını (cloud.mail.ru) yenileyip tekrar deneyin, 1-2 defa denedikten sonra indirme başlar.

Bilgilendirme 3 : Bazı cihazlarda “Dosya Açılamıyor” hatası alabilirsiniz, cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement

Trending